Tilauksesi: 0 tuotetta   Tuotteiden summa: 0,00 EUR Näytä kori
Pilha Kartano 199 105800,00 EUR

Nyt voit tilata rakennuspiirustuksen veloituksetta kaikista talomalleistamme! Tutustu koko valikoimaan (linkki)

Tilaa esite ja ole yhteydessä talomyyjiimme. Yhteystiedot löydät täältä (linkki).

Pilha-koti mallisto on yksi talomaailman arvostetuimpia Suomessa. Keskeisenä tekijänä on pohjaratkaisujen toimivuus ja konstailemattomuus. Arkkitehtuurissa on erityisesti kiinnitetty huomiota rakennuksen mittasuhteiden optimoimiseen jonka ansiosta Pilha-koti on aina tasapainoisen kaunis. Uusi laaja talopaketin toimitussisältö tuo korkealaatuisen Pilha-kodin jokaisen ulottuville. Talomalliston suunnittelijana on sunnittelutoimisto Talotuuma, Päivi ja Hannu Heikkinen Kristiinankaupungista. He kuuluvat kiistatta Pohjoismaiden arvostetuimpiin puutalosuunnittelijoihin. Kiitämme heitä edistyksellisen Pilha-koti malliston luomisesta.

Katso oman paikkakuntasi sijainti rahtihinnastossamme.

     

Rakenna oikein Pilha precut rakennusjärjestelmällä. Pilha precut-järjestelmä pohjautuu paikkallarakentamisesta kehitettyyn rakentamistapaan ja on alan ammatti ihmisten suosittelema. Rakenteet ovat saumattomia ja rakentamistapa antaa mahdollisuuden pientalon toteuttamiseen huomattavasti joustavammin ja edullisemmin kuin elementtiratkaisut. Voit päättää myös oman työpanoksesi osuudesta parhaiten tällä rakentamistavalla.

Pilha-kodit rakennetaan teollisesti esivalmistetuista, määrämittaan katkaistuista ja lovetuista runkomateriaaleista, jonka ansiosta rakenteet tulevat yhtenäisen tiiviiksi. Rakenteiden laatu on helppo todeta ja varmistaa rakennuspaikalla työn etenemisen mukaan. Valmiiksi suunniteltujen rakenteiden ja materiaalien ansiosta esim. talon runko saadaan pystyyn 1-2 päivässä.

Tutustu Pilha Kodin seinärakenteeseen.

 
     

Tee tilaus kätevimmin suoraan näille nettisivuillemme. Voit myös tilata tuotteen myyntipalvelustamme tai käydä näyttelypisteessämme sopimassa tilauksesta. Tutustu myös lyömättömiin toimitussisältoihimme. Katso toimitusaika vasemmalta kohdasta: Toimitusajat.

Pilha Kodeista löytyy myös 2 krs malleja. Katso esitekirjat tästä: Koti 199 "kartano", Koti 159 "pikkukartano", Koti 129 ja Koti 119 (1-krs). Esitekirjojen (n. 4 Mt) lataaminen voi kestää. Kannattaa tilata ilmaiset esitekirjat ja hintatiedot ylhäältä linkistä "tilaa esite".

 

Säältä suojaan pystytys
Kuljetus
Lupakuvat