Tilauksesi: 0 tuotetta   Tuotteiden summa: 0,00 EUR Näytä kori
UKT Autotalli 2 4980,00 EUR

Nyt saatavissa 40 cm korotettu malli UKT Autotalleista.

Uudet kattokulmavaihtoehdot (linkki) : Moderni-versio kattokulma 1:3 (kuvassa), Pulpetti-versio kattokulma 1:4 tai Rintamamiesversio kattokulma 1:2.

Uutuusmalli! Yhden auton talli + varasto.

Autotallien ja -katosten hinnat ovat Suomessa olleet yllättävän korkealla tasolla. Uutuusmallistomme UKT edustaa sekä hinnaltaan, tyyliltään että materiaalien laadukkuudeltaan jälleen lyömätöntä tasoa. Ota yksilöity tarjous välittömästi.

Rakennukset toimitetaan nopeasti koottavina valmiina elementteinä, joissa on ikkunat kaksinkertaisilla lämpölasielementeillä. Autotallien ovet ovat lämpöeristettyjä nosto-ovia, varastojen ovena lämpöeristetty paneeliovi. 

     

UKT autotallien laatuvaikutelman ja ulkoisen tyylikkään jämäkän olemuksen viimeistelevät pyöreät erikoisvalmisteiset pilarit.  Samoja pilareita käytetään mm. Pilha-sarjan omakotitaloissa.

Uusi edistyksellinen elementtijärjestelmä antaa mahdollisuuden tehdä rakennuspaikalla muutoksia esim. ikkunoiden tai varaston oven paikan muuttamiseksi ilman lisäkustannuksia. Myös peilikuvana rakentaminen onnistuu ilman lisäkustannuksia. Myös lämpöeristäminen onnistuu vaivatta, joko rakentamisen yhteydessä tai jälkikäteen.

Katso oman paikkakuntasi sijainti rahtihinnastossamme.

 
     
 • Varauksesi voit tehdä myös rakennuslupaehdolla.
 • Tarvittaessa järjestämme sinulle rahoituksen.
  Nyt on aika toimia. Tilaa piirustukset ja jätä varaus sivuillemme.
 • Mikäli valitset rautakauppatavaratoimituksen mukaan huopakatteen, valitse myös vaihto huopakaton aluslaudoitukseen.

 • Nyt saat vielä lisäetuna Ultimate 12 Pro Plus Inverterin tarvikkeineen veloituksetta, mikäli tilaat myös rautakauppatarvikkeet ja nosto-oviautomatiikan.

   

  Seinäkorkeus
  Ulkoverhous
  Kattokulma
  Lisätuote
  Kattorakenteet
  Lisätuote
  Nosto-ovi
  Lisätuote
  Rahtikulut
  Lisätuote