Tilauksesi: 0 tuotetta   Tuotteiden summa: 0,00 EUR Näytä kori
Tynnyrisauna **SHOKKITARJOUS** 1998,00 EUR

HUOM! Koskaan aikaisemmin ei laadukasta tynnyrisaunaa ole myyty alle kahden tonnin.  Nopeimmat tekevät nyt mahtavat saunakaupat. Nyt saatavana Resurs Bankin rahoitus. Esim. tämä tuote alk. 50,12 € / kk tai korotonta maksuaikaa.  Lue täältä lisää rahoituksesta (linkki). Erittäin hieno suomalainen tynnyrisauna valmistetaan Suomen Karviassa. Karvialaiset pitkät perinteet tynnyrinvalmistuksessa sekä laadukkaat materiaalit takaavat parhaan ja tunnelmallisen tuotteen asiakkaallemme. Kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.

UUTUUS! Tynnyrisauna MAISEMAIKKUNALLA. Ihaile näkymiä nyt suoraan lauteilta!

     

Supersuosittu rentoutumiskeskus

Tynnyrisaunat ovat suosittuja useastakin syystä eikä vähiten sen takia että pyöreä muoto antaa löylyn aivan omalla nautinnollisella tavallaan. Tynnyrisaunassa viihdytään ja yhdistettynä isoon terassiin ja mahdollisesti kylpytynnyriin saadaan aikaan todellinen viihtymiskeskus.  Sauna sopii joka paikkaan - järven, lammen, meren rantaan - yhtä hyvin lomamökin kuin omakotitalon yhteyteen - ja on helposti siirrettävissä paikasta toiseen jarrullisella peräkärryllä tai venetrailerilla.

Lisätilauksena saat pukuhuoneen pidennyksen 196 cm:n joka on sopiva esim. majoitustilaksi 2-hengelle tai jo 6-hengelle saunan jälkeinen vilvoittelu ja seurustelupaikka.  Tämä laajennettu tynnyrisauna toimitetaan 400 euron lisähinnalla.

 
     

Vuosien kokemuksella ympärivuotiseen käyttöön

Erittäin hieno suomalainen tynnyrisauna on mitoitettu vuosien kokemuksen perusteella optimaalisesti. Tynnyrin sisähalkaisija on n. 190 cm ja mahdollistaa pitkänkin ihmisen liikkumisen vaivattomasti. Löylyhuoneen leveys 180 cm sallii 4-6 hengen löylyttelyn kerralla. Pukuhuoneen syvyys on 90 cm ja sinne sopii samanaikaisesti ainakin kaksi henkilöä vilvoittelemaan. Sekä saunassa että pukuhuoneessa on vakiona penkit molemmilla puolella ja kaksinkertainen lattiarakenne. Sauna soveltuu täysin ympärivuotiseen käyttöön sillä kovallakin pakkasella jo yksi pesällinen lämmittää saunan miellyttäväksi.

Erittäin hieno tynnyrisauna valmistetaan vakiona erikoisprofiilisesta kuusesta 34x85. Myös väliseinä on samaa materiaalia. Ovet ovat vakiona puurunkoisia lasiovia 6x17 tai vaihtoehtoisesti karkaistua savulasia. Toimitukseen kuuluu vakiona musta huopakate. Punainen, vihreä tai musta palahuopakate tilattavissa alasvetovalikosta.

Kiuas (ei lasiluukulla) ja hormi kuuluu toimitukseen sekä lisätilauksena piippuun asennettava vesisäiliö. Tuote toimitetaan valmiiksityöstettyine osineen ja täydellisine kokoamisohjeineen. Tuotteen kokoaminen 2 henkilöltä kestää noin 6-8 tuntia eikä vaadi erityisosaamista. Tuote sijoitetaan mukana seuraaville palkeille vaakasuoralle alustalle ja on helposti siirrettävissä. Toimituspaketin paino on n. 750 kg ja pidennetyn mallin toimituspaketin n. 800 kg.

Laita heti tilaus sisään sillä näitä saunoja tähän hintaan ei riitä läheskään kaikille. Tuotteeseen voi tutustua Karvian tehtailla, sovi asiasta Myyntipalvelumme kanssa.

 

Vakio
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
   
     
   

Katso myös

Tynnyriaitta

1.699€
UUTUUS! Erittäin rajoitettu valmistuerä. Puoleen hintaan. Vain nopeille tilaajille!

» tuotetiedot

Erittäin hieno suomalainen kylpytynnyri lasikuitualtaalla, ovaali

1.798 €
tai alk. 46 € / kk

Upea OVAALI-muoto! Myös harmaana!

» tuotetiedot

Pilha Hirsisauna 3 Lyömätön toimitussisältö

5.480 € (norm. 5.980€)

200 nopeimmalle 58x145 höylähirrellä!» tuotetiedot

Tynnyrisauna p. 1900

1.798€
Erittäin rajoitettu valmistuserä.

» tuotetiedot