Tilauksesi: 0 tuotetta   Tuotteiden summa: 0,00 EUR Näytä kori
UKT Pihavarasto 20 A 2980,00 EUR

Nyt oikea rakennus varastointitarpeisiisi uudesta upeasta UKT-pihavarastomallistosta. Uudet kiristyneet rakennusmääräykset koskevat nyt myös runkorakenteisia pihapiirirakennuksia. Runkomateriaali ja kattotuolit on teollisesti valmistettava lujuusluokitellusta leimatusta raaka-aineesta. Valitsemalla varastosi uudesta upeasta UKT-mallistostamme varmistat ettei rakennusviranomaisten kanssa tule turhaa ja kallista jälkiselvittelyä. Mallisto on suunniteltu sopimaan suomalaiseen luontoon niin omakotitalo- kuin vapaa-ajanrakennusympäristössä. Malliston arkkitehtuuri on selkeäpiirteinen, sopusuhtainen ja ajaton. Tutustu koko mallistoon, josta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan pihavaraston. Valittavanasi on laaja mallisto joka muuntuu tarpeidesi mukaan mm. väliseinillä, pariovilla jne.

Tiesitkö että rakennuksen elinkaaren pituudelle on ratkaisevaa vaakasuora ja liikkumaton perusta.  UKT-teräskierrepaalun ansiosta onnistut hyvän perustuksen teossa. Tarjoamme varastoasiakkaille vaivattoman tavan tilata ja tehdä perustus UKT Teräskierrepaaluilla. Valittavanasi on UKT 115 ja UKT 165 Teräskierrepaalut. Katso lisää linkeistä.

Saatavissa tuulensuojalevytys UKT Pihavarastoon!

     

Maksuaikaa Resursbankin kautta Tutustu tarkemmin (linkki).

Katso oman paikkakuntasi sijainti rahtihinnastossamme.

 
     

UKT Pihavarastoja on saatavissa väliseinällä ja ilman väliseinää. Esimerkiksi UKT 9 A malli sisältää yhden väliseinän. Kaikki mallit voi tilata myös yhden elementin pidempinä. Voit tilata kauttamme myös rautakauppatavarat joko huopakatteella tai Onduline-katteella. Alasvetovalikoista voit myös tilata lisäikkunoita, lisäovia tai vaihtaa vakio-oven parioveksi. Tuotteen omalla sivulta löytyvästä pohjakuvasta näet vakiomalliin kuuluvat ovet ja ikkunat. Onduline-kate asennetaan ruodelaudoituksen päälle, mikäli tilaat rautakauppatavarat huopakatteella tilaa myös umpilaudoitusta varten tasaponttilauta 19x95. Lue lisää Onduline-katteesta valmistajan sivuilta.

20A vakiona 1kpl 19x19 pariovi
 

Ulkoverhoilu
Malli
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Lisätuote
Toimituskulut
   
     
   

Katso myös

UKT Monikäyttöhalli 10/100

15.980 €


30 ensimmäiselle tilaajalle!» tuotetiedot

UKT Pihavarasto 9

1.790 € UUTUUS!

» tuotetiedot