U-ENERGY 28 kW R32 WiFi ilma-vesilämpöpumppu

Norm. 11 800,00 €
5 999,00
Säästät 49 %


TÄRPPIEN TOUKOKUU -TARJOUS!

Tämä ilma-vesilämpöpumppu suoraan maahantuojalta jopa allepuoleen hintaan normaalista hintatasosta talvitoimituksiin. Täysin lyömättömän hinnan lisäksi saat WiFi-ohjauksen kaupan päälle arvo 175 € sekä SmartGrid toiminnon 120 €. 

Tilaus kannattaa tehdä heti näillä ehdoilla. Varausmaksu 10 % ja loppusuoritus kun toimitus tiedetään. Vertaa! Vertaa! Vertaa! Kannattavampaa investointia ei markkinoilta löydy.

Kirjoita tilauksesi lisätietokenttään sana "TÄRPPIEN TOUKOKUU". Olemme sinuun yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

 
 
 
U-ENERGY ilma-vesilämpöpumput valtaavat markkinoita. Kompakti rakenne, jossa vain vesiliitäntä tarvitaan, ei kylmälaiteasennusta eli edulliset asennuskustannukset, entistä kilpailukykyisempi hintataso, Panasonic kompressorit, Grundfos kiertovesipumppu optiona, R32 kylmäaine, WiFi-toiminnot, SmartGrid, EVU, etäanalyysi, ohjaus kosketusnäytöllä, energiatehokas miinus 30 pakkasasteeseen asti, tehdas-asennetut sulatuskaapelit yksikössä.
 
Ottotehoalue 2079 W - 6360 W
Antotehoalue 10200 W - 28000 W
COP 4.40 - 4.92
Energialuokka A+++/A+
Takuu 2 vuotta, kompressoritakuu 5 vuotta
Suosituskäyttöala 300 m2 asti vesikiertoisissa järjestelmissä.
 
 
Voidaan kytkeä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, energiavaraajaan, hybridivaraajaan. Ei vaadi ollenkaan kylmälaiteasennuksia vaan vesiliitännän tekeminen riittää koska laitteessa suljettu kylmäpiiri. 
 
 
Ilma-vesilämpöpumpuissa on meneillään nopea tuotekehitys, koska kysyntä on kasvanut eksponentiaalisesti ja tuotantomäärien kasvu painaa tuotantohintaa alaspäin ja vaikka alalla kysyntäboomin ja energia-avustusten siivittämänä ilma-vesilämpöpumpuista otetaan entistä korkeampia hintoja niin Ultimatemarket pitää hintatason täysin lyömättömällä tasolla.
 
Viisas tekee alan kannattavimman investointipäätöksen U-ENERGY ilma-vesilämpöpumpulla. Hanki siis laitteesi nyt. Laitteita ei vaan riitä kaikille kysyntätilanteen takia, varaa jo tänään jos mahdollista.
 

Toimitusmaksu vakuutettuna kotiovelle Baltian keskusvarastoltamme:
- Etelä-Suomi 365 €
- Itä- ja Pohjois-Suomi 395 €
- Lappi, Ahvenanmaa ja saaristo 445 €

Lisätuotteena suosittelemme:
- tukevaa maatelinettä sekä tukevia joustotassuja yhteishintaan 139,50 €
- WiFi-ohjausta 175 €

- SmartGrid 120 €

- EVU 65 €

- kiertovesipumppu Grundfos tai Wilo 295 € mikäli tarvitaan. Olemassa oleviin järjestemiin liitettäessä yleensä on kiertovesipumppu.

 
Rahoituksen asiakkaamme ottavat tarvittaessa osoitteessa resursbank.fi. Täytä hakemuksesi siellä ja saat haluamasi summan valitsemillasi ehdoilla esim. Tämän laitteen alkaen noin 150 eur/kk.
 
Tutustu info-välilehden alla olevaan "Paljon kysyttyä sekä vastauksia" kohtaan.
 
Katso esitekohdasta manuaali joka toistaiseksi on englannin kielellä mutta tulossa suomeksi kunhan käännöstoimisto saa työn valmiiksi.
 
Tanskan virallisen tutkimuslaitoksen tutkimustulokset U-Energy laitteista, katso tästä!
 
Esittelyvideo U-Energy ilma-vesilämpöpumpun valmistuksesta, katso tästä!
 

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lämpöpumput, ETUSIVU, TÄRPPIEN TOUKOKUU