U-ENERGY 35 kW R32 WiFi ilma-vesilämpöpumppu

Norm. 13 800,00 €
6 999,00
Säästät 49 %


TÄRPPIEN TOUKOKUU -TARJOUS!

Tämä ilma-vesilämpöpumppu suoraan maahantuojalta jopa alle puoleen hintaan normaalista hintatasosta talvitoimituksiin. Täysin lyömättömän hinnan lisäksi saat WiFi-ohjauksen kaupan päälle arvo 175 € sekä SmartGrid toiminnon 120 €. 

Tilaus kannattaa tehdä heti näillä ehdoilla. Varausmaksu 10 % ja loppusuoritus kun toimitus tiedetään. Vertaa! Vertaa! Vertaa! Kannattavampaa investointia ei markkinoilta löydy.

Kirjoita tilauksesi lisätietokenttään sana "TÄRPPIEN TOUKOKUU". Olemme sinuun yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

 
 
U-ENERGY ilma-vesilämpöpumput valtaavat markkinoita. Kompakti rakenne, jossa vain vesiliitäntä tarvitaan, ei kylmälaiteasennusta eli edulliset asennuskustannukset, entistä kilpailukykyisempi hintataso, Panasonic kompressorit, Grundfos kiertovesipumppu optiona, R32 kylmäaine, WiFi-toiminnot, SmartGrid, EVU, etäanalyysi, ohjaus kosketusnäytöllä, energiatehokas miinus 30 pakkasasteeseen asti, tehdas-asennetut sulatuskaapelit yksikössä.
 
Ottotehoalue 2610 W - 7199 W
Antotehoalue 12800W - 35000 W
COP 4.38 - 4.90
Energialuokka A+++/A+
Takuu 2 vuotta, kompressoritakuu 5 vuotta
Suosituskäyttöala 450 m2 asti vesikiertoisissa järjestelmissä.
 
 
Voidaan kytkeä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, energiavaraajaan, hybridivaraajaan. Ei vaadi ollenkaan kylmälaiteasennuksia vaan vesiliitännän tekeminen riittää koska laitteessa suljettu kylmäpiiri. 
 
 
Ilma-vesilämpöpumpuissa on meneillään nopea tuotekehitys, koska kysyntä on kasvanut eksponentiaalisesti ja tuotantomäärien kasvu painaa tuotantohintaa alaspäin ja vaikka alalla kysyntäboomin ja energia-avustusten siivittämänä ilma-vesilämpöpumpuista otetaan entistä korkeampia hintoja niin Ultimatemarket pitää hintatason täysin lyömättömällä tasolla.
 
Viisas tekee alan kannattavimman investointipäätöksen U-ENERGY ilma-vesilämpöpumpulla. Hanki siis laitteesi nyt. Laitteita ei vaan riitä kaikille kysyntätilanteen takia, varaa jo tänään jos mahdollista.
 

Toimitusmaksu vakuutettuna kotiovelle Baltian keskusvarastoltamme:
- Etelä-Suomi 365 €
- Itä- ja Pohjois-Suomi 395 €
- Lappi, Ahvenanmaa ja saaristo 445 €

Lisätuotteena suosittelemme:
- tukevaa maatelinettä sekä tukevia joustotassuja yhteishintaan 139,50 €
- WiFi-ohjausta 175 €

- SmartGrid 120 €

- EVU 65 €

- kiertovesipumppu Grundfos tai Wilo 295 € mikäli tarvitaan. Olemassa oleviin järjestemiin liitettäessä yleensä on kiertovesipumppu.

 
Rahoituksen asiakkaamme ottavat tarvittaessa osoitteessa resursbank.fi. Täytä hakemuksesi siellä ja saat haluamasi summan valitsemillasi ehdoilla esim. Tämän laitteen alkaen noin 175 €/kk.
 
Tutustu info-välilehden alla olevaan "Paljon kysyttyä sekä vastauksia" kohtaan.
 
Katso esitekohdasta manuaali joka toistaiseksi on englannin kielellä mutta tulossa suomeksi kunhan käännöstoimisto saa työn valmiiksi.
 
Tanskan virallisen tutkimuslaitoksen tutkimustulokset U-Energy laitteista, katso tästä!
 
Esittelyvideo U-Energy ilma-vesilämpöpumpun valmistuksesta, katso tästä!
 

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lämpöpumput, ETUSIVU, TÄRPPIEN TOUKOKUU