AIWA T-PRO 12 WiFi Nordic Ilmalämpöpumppu

Norm. 1 298,00 €
699,00
Säästät 46 %


TIEDOTE 10.11. Saamme seuraavan tuontierän tätä suosittua tuotetta satamaan lähipäivinä. Tilaa nyt ja saat ylimääräisenä etuna SuperPro jousivaimentimet veloituksetta, arvo 50 euroa. Huom! Erä myydään nopeasti joten toimi heti.

 

 

Viimeisin asiakaspalaute:

Ilmalämpöpumppumme hajottua jo toistamiseen reilun viiden vuoden sisällä, tuli uuden laitteen hankinta jälleen ajankohtaiseksi. Päädyimme kokeilemaan AIWAn laitetta. Asennus sujui luvattuna ajankohtana ja ripeästi. Asentaja oli mukava, ripeä ja siivosi jälkensä lähtiessään. Nyt olemme muutaman viikon saaneet ihmetellä uutta AIWAamme ja sen sielunelämää. Seuraavanlaisia seikkoja olemme laittaneet merkille:

AIWA on erittäin tyylikäs. Edellistä laitettamme pienempi ja silti hiljaisempi.

Halutun lämpötilan AIWA pitää erittäin tarkasti (pyynti 22, sisälämpötila mitattuna 21.8).

Pyyntilämpötila näkyy selkeillä suurilla numeroilla näytössä (jonka saa kuitenkin halutessaan helposti pois päältä yhdellä napin painalluksella).  Näyttö on ikäänkuin integroitu kanteen, eikä se erotu siitä sammutettunakaan. Jälleen kerran, erittäin tyylikästä.

Puhallus on hiljainen. Automaattipuhallus valittuna AIWA vaihtelee tuulettimen nopeutta tarpeen mukaan ja tekee sen niin huomaamattomasti ettei sen olemassaoloa edes juuri huomaa.

Kovemmilla pakkasilla AIWA sulattelee useammin kuin vanha laite, mutta pitää tilan silti lämpimänä (vesipatterit eivät lämmenneet).

Laitteen ohjaamiseen on saatavilla sovellus iOS ja Android laitteille ja sovelluksen asentamisen jälkeen ei kaukosäätimelle ole juuri ollut enää tarvetta.

Sen kautta kun hoituu kaikki samat asetukset kuin kaukosäätimestäkin, sekä yksi erittäin kätevä bonusominaisuus.

Sovelluksen avulla AIWAan voi asettaa erilaisia ajastuksia. Pystyt asettamaan ajastettuja toimintoja tietyille päiville ja/tai kellonajoille. Esim voit asettaa AIWAn pudottamaan lämpötilaa joka yö kun tilassa ei oleskella, tai kun olet poissa kotoa. Toisaalta kesähelteillä voit asettaa AIWAn viilentämään ajastetusti, jotta töistä palatessasi vastassa on mukavan viileä koti. Tämä tuo AIWAlle uudenlaista käyttöarvoa. Erittäin kätevää!

Kaikenkaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä AIWAn toimintaan. Laite toimii niin itsenäisesti ja hyvin, että ei sen olemassaoloa edes juuri huomaa. Ainoastaan kun muistaa puhdistaa suodattimia tasaisin väliajoin (joka sekin on tehty AIWAn kohdalla mahdollisimman helpoksi), on tässä lämpöpumppua varmasti vuosiksi eteenpäin!

M.M. Satakunta

 

 

AIWA T-Pro WiFi Nordic ilmalämpöpumppu kerää loistavaa palautetta ja menekki on niin vahvaa, että hyllyyn ei ole vuoden aikana ehtinyt yhtään laitetta vaan kaikki varataan jo tulevista eristä.  Vapaana varattavaksi vielä tuotteita ensikuun nyt maahan tulevasta erästä, jos pidät kiirettä. Ennakkotilaajan etuna saat SuperPro jousivaimentimet veloituksetta, arvo 50 €. Pieni, mutta tärkeä lisä laadukkaaseen lämpöpumppuusi.

Tutustu asiakkaspalautteeseen ja tilaa heti niin varmistat oman tuotteesi tulon hyvissä ajoin.

 

Lämpöpumppumarkkinoiden suuri uutinen - AIWA-brändin virallinen suora maahantuonti tehtaalta ja yksinmyynti Suomessa.  Tutustu AIWA T-PRO ilmalämpöpumpun ominaisuuksiin ja esittelyvideoon ajatuksella tällä sivulla. Uutuustarjous hinnat ja ehdot näet tämän sivun alaosassa. Tilaa heti ja varaa asennusaikasi ajoissa sillä tämän tuotteen kysynnän odotetaan olevan huomattavasti normaalia suurempaa.

 

UUTUUS - Ultimate SuperPro jousiresonanssivaimentimet nyt valittavissa VAIN 49,80/sarja - on viisasta varustaa ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö näillä. Katso alla oheistuotteet.

 

AIWA on 1951 perustettu japanilainen kodinelektroniikan pioneeri ja yksi kautta aikojen tunnetuimpia alan brändejä. AIWA ei ole vain brändi vaan kokonainen filosofia joka ohjaa tuotekehitystä ja pyrkimystä tehdä innovatiivisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita kansankuntien syville riveille.

 
Uusi AIWA T-Pro Wifi Nordic ilmalämpöpumppu on luokassaan se parempi vaihtoehto kylmään talveen ja kuumaan kesään monessa suhteessa:
 
 • parempi ajaton design (matta viimeistely)
 • huikeasti parempi ilman levitys(MultiD + gentle wind)
 • parempi ja 20 % nopeampi lämmityksen ja viilennyksen käyntiinlähtö(SuperTurbo)
 • parempi talvitoiminta( älykäs sulatus, tehdasasennetut lämmityskaapelit, SuperTurbo sulatus tarvittaessa, toimii moitteetta jopa -35 pakkasasteessa)
 • parempi ylläpitolämpötilatoiminto +8 (älykäs käyntiinlähtö)
 • parempi asennettavuus (25 % vähemmän osia, väljemmän asennustilat)
 • parempi huollettavuus (yksikön muotoilun ja osien irrotettevuuden ansiosta esim. piirikortti vaihdetaan kuin SIM -kortti.
 • parempi puhdistettavuus (kts video)
 • parempi kaukosäädin (selkeä ja helppokäyttöinen)
 • paremmat wifi-ominaisuudet (USB liittimellä)
 • todella paljon parempi hinta/laatu suhde (vertaa tätä kokonaisuutta kilpailijoihin)
 • todella paljon parempi investointi(lyhyt investoinnin takaisinmaksuaika)
 • parempi takuu ( 10 vuoden kompressoritakuu 2 vuoden täystakuu)
 
 
AIWA ilmalämpöpumppu filosofiassa on erityisesti panostettu sisäyksikön toimintojen parantamiseen. Useilla valmistajilla on käytössä 3D (3-dimension)ilmanohjaus. Uudessa AIWA T-Pro ilmalämpöpumpussa on ensimmäisenä maailmassa MULTI-D (multidimension + gentle wind eli laaja ja lempeä ilmavirta) ilmanohjaustoiminnot.
 
Kun perinteisillä ilmalämpöpumpuilla ohjataan ilmavirtaa niin AIWA MULTI-D toimii ilmavirran pehmentäjänä ja levittäjänä vahvistaen hyvin tunnettua Coanda-ilmiötä(katso alla). Laajempi ilman sisääottoalue ja laajemmat ilmanohjaimet joita ennen puhallettavan ilman on kuljettava ilmavirtaa puhdistavien, pehmentävien ja siivilöivien elementtien läpi.
 
Tästä syntyy viilennystoimintoa käytettäessä käsite - shower style eli suihkutyylinen ilmanlevitys ja lämmitystoimintoa käytettäessä käsite - blankett style eli peitetyylinen ilmanlevitys. AIWA ilmalämpöpumppu ei vain puhalla ilmaa haluttuun suuntaan vaan levittää tiloihisi ilmaston. Tutustu tämän sivun esittelyvideoon.
 
"Coanda-ilmiö”
Purkautuvan ilmavirran pyrkimys ”imeytyä”kiinni huonetilan pintoihin, yleensä kattoon tunnetaan yleisesti Coanda-ilmiönä. Oikein suunnitellulla ilmanjakoratkaisulla Coanda-ilmiö tehostaa tuloilman sekoittumista ja tasaista jakautumista huonetilaan,koska katon pintaa kohti pyrkivä tuloilmavirta leviää suuremmalle poikkipinnalle ennen laskeutumistaan alaspäin. Samalla myös lämpötilaerot tasoittuvat. Coanda-ilmiö takaa ilman täydellisen ja miellyttävän sekoittumisen."
 

 

 
AIWA T-PRO WiFi Nordic Inverter ilmalämpöpumpun upea ajaton muotoilu ja mattavalkoinen pinta kätkee sisäänsä paljon johtavaa tekniikka.  Tämä laadukas ilmalämpöpumppu on suunniteltu ja testattu toimimaan Skandianaavisissa olosuhteissa. Älykäs kennojen sulatus, ulkoyksikön sulatus sekä pakkosulatus toiminnot ovat laitteessa vakiona tehdasasennetun ulkoyksikön lämmitysjärjestelmän lisäksi.
 
TIETOISKU asentajille ja asiakkaille! Vain AIWA ilmalämpöpumpussa on tasapainoitettu ulkoyksikön kiinnitys. Kiinnityskohdat sijoitettu niin että ulkoyksikön painava kompressoripää ei paina resonansivaimentimia kasaan ja ajan myötä ulkoyksikkö menee hieman vinoon jolloin sulatusvesi menee kompressorin alle keräten ylimääräistä jäätä sekä aiheuttaen äänitason nousua ja resonansia. Yksinkertainen hienous mutta kaikissa muissa pumppuissa kiinnityskohdat ovat niin että kompressoripäätä ei balansoida kiinnityskohtien avulla koska kiinnityskohdat lähellä ulkoyksikön päitä. TÄRKEÄÄ erityisesti talvitoiminnan varmistamiseksi koko elinkaaren ajan.
 
AIWA on erittäin hiljainen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu ja on aivan kärjessä investoinnin takaisinmaksuajassa erittäin kohtuullisen hankitahintansa ansiosta.

 

Tämän tuotteen avajaistarjoushinta on todellakin VAIN 699 euroa toistaiseksi. Sisältäen ulkoyksikön, sisäyksikön, kaukosäätimen, 3 m sähkökaapelin ja 2+2 m kondenssivesiputken. Optiot näet alempana. Laitteen saat myös asennettuna hintaan 1299 € + toimitusmaksu, sisältäen 4m liitäntäntätarvikkeet, seinätelineen (maateline +33 €) ja resonanssivaimentajat.  Kun tilaat myös asennuksen meiltä, niin veloitamme laitetoimituksen yhteydessä 804 € + toimitusmaksun vakuutettuna kotiovelle omalla kuljetuskalustollamme. Asentaja veloittaa työn osuuden kun ilmalämpöpumppusi toimii, olet saanut käyttöopastuksen ja käyttöönottopöytäkirjan.

 

Myymme myös tukkuostajille. Pienin tukkuerä on 6 kappaletta laitteita eli yksi lava josta myönnämme 10 % alennuksen sekä toimitusmaksusta 50% alennuksen. Jokainen toimitus asiakkaille lähtee omalla kuljetuskalustollamme Baltian keskusvarastoltamme Leholasta luotettavasti suoraan kotiovelle toimitettuna. Yritykset, asentajat ja yhteisöt joilla on voimassa oleva verotunnus (Y-tunnus) Suomessa voidaan laskuttaa ALV 0% suoraan pääyrityksemme Ultimatemarket International Oü toimesta. Ilmoita meille näissä tapauksissa tilauksen yhteydessä Y-tunnuksesi tarkistusta ja tilausvahvistusta varten.

 

AIWA T-Pro 12 Wifi Nordic ilmalämpöpumppun ominaisuudet:

 

 • Uusi R32 kylmäaine valmiiksi täytettynä 3-6 m liitännöille, täyttää jo nyt 2025 vaatimustason

 • MultiD + gentle wind ilmanohjaus 

 • Lämmitys, viilennys ja kosteudenpoisto

 • Älykäs ylläpitolämpötilatoiminto +8 (itsekäynnistyvä)

 • Wifi-ohjaus 

 • Pehmokäynnistys

 • Älykäs uudelleenkäynnistys (sähkökatkon jälkeen ei käynnisty samanaikaisesti muiden kodin laitteiden kanssa)

 • Toimii laajalla jännitealueella 165 V - 270 V

 • Rotary kompressori, kompressorilämmitin, älykäs sulatus, ulkoyksikön pohjan tehdasasennetut sulatusvastukset

 • Sulatuksen pakkotoiminto(Super-turbo)

 • Super-turbolämmitys ja viilennys toiminnot

 • Erittäin hiljainen sisäyksikön äänitaso 22 dB, unitoiminto alentaa äänitasoa

 • Itsediagnoosi

 • Automaattinen puhdistus

 • Ajastin

 • Lapsilukko

 • Selkeä LED-näyttö

 • Ajaton skandinaavinen muotoilu, matta viimeistely.

 • Sisäyksikön mitat 790 x 275 x 192, paino 9 kg

 • Ulkoyksikön mitat 795 x 549 x 305, paino 25 kg

Ottoteho 290-1730 W, maksimi antotehoalue +7 asteessa 1000 -5900 W, A+++/A++, nimellisteho 3800 W, SCOP max. 5.1, SEER max. 6.1. Toimii moitteetta jopa -35 pakkasasteessa. Takuu 2 vuotta. Kompressoritakuu 10 vuotta. Suositellaan kaikkiin tiloihin 30-120 m2.  

Toimitus sisältää:

Ulkoyksikön, sisäyksikön, kaukosäätimen, kylmäaineen R32 valmiiksi täytettynä.

Lisäoptioina saatavana:

Liitäntäsarja 3m hintaan 56 €, 4m hintaan 68 €, 6m hintaan 95 €, 8m hintaan 118 €, 10m hintaan 146 €.

Ulkoyksikön kiinnityskonsoli seinään ja VDS SuperPro resonanssivaimentimet 69.80 €

Ulkoyksikön maateline VDS SuperPro resonanssivaimentimet 99.80 €

Ulkoyksikön designkatos 85 €

Toimitusmaksu vakuutettuna perille (sisältää polttoainelisän ja toimitusvakuutuksen):

Etelä-Suomi 78 € (+mahdolliset lossi- yms. maksut).

Pohjois-Suomi, Ahvenanmaa ja saaristo 98 €

Aiwa ja Ultimate ilmalämpöpumppujen varaosa- ja huoltopalvelu.  Yhteydenotot info@ultimatemarket.com

HUOM! Jätä tilauksesi tälle sivulle ja laita tilauksen lisätietoihin mitä optioita haluat. Otamme tarvittaessa yhteyttä ennen vahvistuksen lähettämistä.

Pidätämme oikeuden tuotekehityksestä ja valmistajan tekemistä malli- ja pakkausmuutoksista johtuviin muutoksiin sekä tehtaan oikeuteen vaihtaa komponentteja toisiin samanarvoisiin johtuen komponenttien saatavuudesta.

 

Asennamme ammattitaidolla ja kohtuuveloituksella ilma- ja ilma-vesilämpöpumput!

Suosittelemme omaa asennuspalveluamme. Laitteen asennuksen tulee suorittaa pätevä, TUKESin viralliset luvat omaava asentaja (F-kaasuasetus EU N:o 517/2014 artikla 10).  Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja asennusjälki laadukas. Tilaa laite nyt ja varaa asennus, niin saat sen haluamaasi aikaan.

 

Katso TÄSTÄ sisäyksikön asennusvideo!

 

ILMALÄMPÖPUMPUT:

Perusasennushinta on 399,19 € + alv. 24% (495 €). Asennushintaan ei kuulu timanttiporaukset, mahdollinen ulkoyksikön korkean asennuspaikan aiheuttama lisätyö, asentajalta mahdollisesti hankittavat tarvikkeet, kuten varokytkimet ym. sähkötarvikkeet, peitelistat.

TOIMI NÄIN!

Tilaa laite, liitäntäputket ja kiinnitystelineet myyntipalvelustamme. Kun tilaus on vahvistettu, asentajalle lähtee tieto asiasta ja hän ottaa yhteyttä sopiakseen asentamisajankohdasta sekä asentamiseen liittyvistä asioista. Laite tarvikkeineen toimitetaan hyvissä ajoin asiakkaalle. Laitteesta ja tarvikkeista tulee erilliset laskut ja asennustyö maksetaan asennuksen päätyttyä asentajalle.

TÄRKEÄÄ! Kaupan tulee olla vahvistettu ennen kuin asentaja ottaa yhteyttä. Asentajamme keskustelevat vain niistä asennuksista, jotka ovat varmistuneet, jotta asentajien aika voidaan käyttää asennuksiin ja sitä kautta pitää asennuksien hintataso kuluttajaystävällisenä.

 

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
AIWA anti-allergia suodatin ilmalämpöpumppuun AIWA anti-allergia suodatin ilmalämpöpumppuun
14,90 €
Ultimate SuperPro koteloitu jousivaimennin 2+2 kpl Ultimate SuperPro koteloitu jousivaimennin 2+2 kpl
49,80 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 3 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 3 m
56,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 4 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 4 m
68,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 5 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 5 m
85,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 6 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 6 m
95,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 8 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 8 m
118,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 10 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 10 m
146,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 20 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 20 m
245,00 €
Ulkoyksikön kiinnityskonsoli + SuperPro jousivaimennin Ulkoyksikön kiinnityskonsoli + SuperPro jousivaimennin
69,80 €
Maateline ilma- ja ilmavesilämpöpumpulle + SuperPro jousivaimennin Maateline ilma- ja ilmavesilämpöpumpulle + SuperPro jousivaimennin
99,80 €
Sulatusvesien ohjain Universal Sulatusvesien ohjain Universal
88,00 €
Design-katos ilmalämpöpumpulle Design-katos ilmalämpöpumpulle
85,00 €
Ultimate Tyhjiöintipumppu Ultimate Tyhjiöintipumppu
298,00 €
Tyhjiöpumpun tyhjiöintiletku ja adapteri
68,00 €
Asennuspalvelu AIWA ja ULTIMATE pumput Asennuspalvelu AIWA ja ULTIMATE pumput
452,00 €
AIWA T-PRO 12 WiFi JÄTTIPAKETTI AIWA T-PRO 12 WiFi JÄTTIPAKETTI
899,00 €
AIWA T-PRO 09 WiFi Nordic Ilmalämpöpumppu AIWA T-PRO 09 WiFi Nordic Ilmalämpöpumppu
649,00 €
AIWA T-PRO 18 WiFi Nordic Inverter Ilmalämpöpumppu AIWA T-PRO 18 WiFi Nordic Inverter Ilmalämpöpumppu
799,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: ETUSIVU, Lämpöpumput, MUSTA MARRASKUU!