Ultimate Aitta 3

Norm. 3 500,00 €
2 598,00
Säästät 26 %

Ultimate-aitat edustavat uutta raikasta, sopusuhtaista ja tunnelmallista arkkitehtuuria. Ne on suunniteltu viihtyisään majoitukseen, vieraiden tai lasten omaksi mökiksi ja talviajan varastointitarpeisiin.

Ultimate Aitta 3 on sisätiloiltaan 9 m2 ja veranta 2 m2 (kokonaismitat 300 * 400 ja harjakorkeus n. 300, käyttöala 12 m2). 

Tämä rakennus voidaan sisustaa monella tavalla.  Isolla parisängyllä ja tilaa jää vielä jokapuolelle tuoleille, pöydille jne. Usealla 80 cm leveällä vuoteella.  Todellinen tilaihme.  VINKKI! Käyttömahdollisuuksia voit parantaa laajentamalla tuotteen omaa oman terassin eteen ja sivulle aurinkopäivien viihtymispaikaksi.

Kaikki Ultimate rakennustuotteet ovat 100% kotimaassa tuotettuja.  Uutuusaitat valmistetaan aina jämäkästä 40 mm hirrestä sekä A-luokan kuusisahatavarasta.  Toimituspaketti on täydellinen mustalla palahuopakatteella. Tuote on helppo ja nopea pystyttää yksityiskohtaisten ohjeiden avulla.

Toimitusmaksu vakuutettuna kotiovelle 595 EUR (Etelä-Suomi), 695 EUR (Itä-Suomi), 850 EUR (Ahvenanmaa, Lappi ja saaristo).

Pidätämme oikeudet tuotekehityksestä johtuviin teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Eroavaisuuksia havainnekuvan ja toimitettavan tuotteen välillä saattaa esiintyä rakennusteknisistä ja raaka-aineiden saatavuudesta johtuvista seikoista.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: ETUSIVU, Vierasmajat, Pihapiirirakennukset, Pihapiiri