AIWA T-PRO 12 WiFi JÄTTIPAKETTI

Norm. 1 698,00 €
899,00
Säästät 47 %


Tiedote 10.11.2023

AIWA T-Pro WiFi Nordic ilmalämpöpumppu kerää loistavaa palautetta ja menekki on niin vahvaa, että hyllyyn ei ole vuoden aikana ehtinyt yhtään laitetta vaan kaikki varataan jo tulevista eristä.  Nyt vapaana rajoitetusti tilattavaksi tuotetta maahan saapuvasta erästä jos pidät kiirettä. 

 

 

Kun haluat viimeistellä laadukkaasti asennuksen lämpöpumpullesi tarjoamme sinulle AIWA T-PRO JÄTTIPAKETIN todella edulliseen hintaan. Tutustu tuotteeseen ja tarjoukseen joka sekä integroi lämpöpumppusi osaksi kiinteistöä että on hyötynäkökohdin perusteltu ratkaisu.

Katso paketin laaja toimitussisältö! Itse pumpun lisäksi saat 4m liitäntäputket, seinätelineen jousivaimentimilla, sulatusvesien ohjauskaukalon ja muotoillun katoksen.

 

Lämpöpumppumarkkinoiden suuri uutinen - AIWA-brändin virallinen suora maahantuonti tehtaalta ja yksinmyynti Suomessa on Ultimatemarketilla. Toimitukset asiakkaille alkavat syyskuussa. Tutustu AIWA T-PRO ilmalämpöpumpun ominaisuuksiin ja esittelyvideoon ajatuksella tällä sivulla. Uutuustarjous hinnat ja ehdot näet tämän sivun alaosassa. Tilaa heti ja varaa asennusaikasi ajoissa sillä tämän tuotteen kysynnän odotetaan olevan huomattavasti normaalia suurempaa.

 
 
AIWA on 1951 perustettu japanilainen kodinelektroniikan pioneeri ja yksi kautta aikojen tunnetuimpia alan brändejä. AIWA ei ole vain brändi vaan kokonainen filosofia joka ohjaa tuotekehitystä ja pyrkimystä tehdä innovatiivisia, laadukkaita ja kestäviä tuotteita kansankuntien syville riveille.
 
Uusi AIWA T-Pro Wifi Nordic ilmalämpöpumppu on luokassaan se parempi vaihtoehto monessa suhteessa:
 
 • parempi ajaton design (matta viimeistely)
 • huikeasti parempi ilman levitys(MultiD + gentle wind)
 • parempi ja 20 % nopeampi lämmityksen ja viilennyksen käyntiinlähtö(SuperTurbo)
 • parempi talvitoiminta( älykäs sulatus, tehdasasennetut lämmityskaapelit, SuperTurbo sulatus tarvittaessa, toimii moitteetta jopa -35 pakkasasteessa)
 • parempi ylläpitolämpötilatoiminto +8 (älykäs käyntiinlähtö)
 • parempi asennettavuus (25 % vähemmän osia, väljemmän asennustilat)
 • parempi huollettavuus (yksikön muotoilun ja osien irrotettevuuden ansiosta esim. piirikortti vaihdetaan kuin SIM -kortti.
 • parempi puhdistettavuus (kts video)
 • parempi kaukosäädin (selkeä ja helppokäyttöinen)
 • paremmat wifi-ominaisuudet (USB liittimellä)
 • todella paljon parempi hinta/laatu suhde (vertaa tätä kokonaisuutta kilpailijoihin)
 • todella paljon parempi investointi(lyhyt investoinnin takaisinmaksuaika)
 • parempi takuu ( 10 vuoden kompressoritakuu 2 vuoden täystakuu)
 
 
AIWA ilmalämpöpumppu filosofiassa on erityisesti panostettu sisäyksikön toimintojen parantamiseen. Useilla valmistajilla on käytössä 3D (3-dimension)ilmanohjaus. Uudessa AIWA T-Pro ilmalämpöpumpussa on ensimmäisenä maailmassa MULTI-D (multidimension + gentle wind eli laaja ja lempeä ilmavirta) ilmanohjaustoiminnot.
 
Kun perinteisillä ilmalämpöpumpuilla ohjataan ilmavirtaa niin AIWA MULTI-D toimii ilmavirran pehmentäjänä ja levittäjänä vahvistaen hyvin tunnettua Coanda-ilmiötä(katso alla). Laajempi ilman sisääottoalue ja laajemmat ilmanohjaimet joita ennen puhallettavan ilman on kuljettava ilmavirtaa puhdistavien, pehmentävien ja siivilöivien elementtien läpi.
 
Tästä syntyy viilennystoimintoa käytettäessä käsite - shower style eli suihkutyylinen ilmanlevitys ja lämmitystoimintoa käytettäessä käsite - blankett style eli peitetyylinen ilmanlevitys. AIWA ilmalämpöpumppu ei vain puhalla ilmaa haluttuun suuntaan vaan levittää tiloihisi ilmaston. Tutustu tämän sivun esittelyvideoon.
 
"Coanda-ilmiö”
Purkautuvan ilmavirran pyrkimys ”imeytyä”kiinni huonetilan pintoihin, yleensä kattoon tunnetaan yleisesti Coanda-ilmiönä. Oikein suunnitellulla ilmanjakoratkaisulla Coanda-ilmiö tehostaa tuloilman sekoittumista ja tasaista jakautumista huonetilaan,koska katon pintaa kohti pyrkivä tuloilmavirta leviää suuremmalle poikkipinnalle ennen laskeutumistaan alaspäin. Samalla myös lämpötilaerot tasoittuvat. Coanda-ilmiö takaa ilman täydellisen ja miellyttävän sekoittumisen."

 

 
AIWA T-PRO WiFi Nordic Inverter ilmalämpöpumpun upea ajaton muotoilu ja mattavalkoinen pinta kätkee sisäänsä paljon johtavaa tekniikka.  Tämä laadukas ilmalämpöpumppu on suunniteltu ja testattu toimimaan Skandianaavisissa olosuhteissa. Älykäs kennojen sulatus, ulkoyksikön sulatus sekä pakkosulatus toiminnot ovat laitteessa vakiona tehdasasennetun ulkoyksikön lämmitysjärjestelmän lisäksi.
 
TIETOISKU asentajille ja asiakkaille! Vain AIWA ilmalämpöpumpussa on tasapainoitettu ulkoyksikön kiinnitys. Kiinnityskohdat sijoitettu niin että ulkoyksikön painava kompressoripää ei paina resonansivaimentimia kasaan ja ajan myötä ulkoyksikkö menee hieman vinoon jolloin sulatusvesi menee kompressorin alle keräten ylimääräistä jäätä sekä aiheuttaen äänitason nousua ja resonansia. Yksinkertainen hienous mutta kaikissa muissa pumppuissa kiinnityskohdat ovat niin että kompressoripäätä ei balansoida kiinnityskohtien avulla koska kiinnityskohdat lähellä ulkoyksikön päitä. TÄRKEÄÄ erityisesti talvitoiminnan varmistamiseksi koko elinkaaren ajan.
 
AIWA on erittäin hiljainen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu ja on aivan kärjessä investoinnin takaisinmaksuajassa erittäin kohtuullisen hankitahintansa ansiosta.

 

Tämän tuotteen avajaistarjoushinta on todellakin VAIN 699 euroa toistaiseksi ilman jättipakettia. Sisältäen ulkoyksikön, sisäyksikön ja kaukosäätimen. Optiot näet alempana. Laitteen saat myös asennettuna hintaan 1299 euroa + toimitusmaksu sisältäen 4m liitäntäntätarvikkeet ja seinätelineen + resonansivaimentajat (maateline +33 euroa).  Kun tilaat myös asennuksen meiltä niin veloitamme laitetoimituksen yhteydessä 804 euroa + toimitusmaksun vakuutettuna kotiovelle omalla kuljetuskalustollamme. Asentaja veloittaa työn osuuden kun ilmalämpöpumppusi toimii, olet saanut käyttöopastuksen ja käyttöönottopöytäkirjan.

 

Myymme myös tukkuosatajille. Pienin tukkuerä on 6 kappaletta laitteita eli yksi lava josta myönnämme 10 % alennuksen sekä toimitusmaksusta 50% alennuksen. Jokainen toimitus asiakkaille lähtee omalla kuljetuskalustollamme Baltian keskusvarastoltamme Leholasta luotettavasti suoraan kotiovelle toimitettuna. Yritykset, asentajat ja yhteisöt joilla on voimassa oleva verotunnus (Y-tunnus) Suomessa voidaan laskuttaa ALV 0% suoraan pääyrityksemme Ultimatemarket International Oü toimesta. Ilmoita meille näissä tapauksissa tilauksen yhteydessä Y-tunnuksesi tarkistusta ja tilausvahvistusta varten.

 

AIWA T-Pro 12 Wifi Nordic ilmalämpöpumppun ominaisuudet:

 

 • Uusi R32 kylmäaine valmiiksi täytettynä 3-6 m liitännöille, täyttää jo nyt 2025 vaatimustason

 • MultiD + gentle wind ilmanohjaus 

 • Lämmitys, viilennys ja kosteudenpoisto

 • Älykäs ylläpitolämpötilatoiminto +8 (itsekäynnistyvä)

 • Wifi-ohjaus 

 • Pehmokäynnistys

 • Älykäs uudelleenkäynnistys (sähkökatkon jälkeen ei käynnisty samanaikaisesti muiden kodin laitteiden kanssa)

 • Toimii laajalla jännitealueella 165 V - 270 V

 • Rotary kompressori, kompressorilämmitin, älykäs sulatus, ulkoyksikön pohjan tehdasasennetut sulatusvastukset

 • Sulatuksen pakkotoiminto(Super-turbo)

 • Super-turbolämmitys ja viilennys toiminnot

 • Erittäin hiljainen sisäyksikön äänitaso 22 dB, unitoiminto alentaa äänitasoa

 • Itsediagnoosi

 • Automaattinen puhdistus

 • Cold Plasma ionisaattori

 • Ajastin

 • Lapsilukko

 • Selkeä LED-näyttö

 • Ajaton skandinaavinen muotoilu, matta viimeistely.

 • Sisäyksikön mitat 790 x 275 x 192, paino 9 kg

 • Ulkoyksikön mitat 795 x 549 x 305, paino 25 kg

Ottoteho 290-1730 W, maksimi antotehoalue +7 asteessa 1000 -5900 W, nimellisteho 3800 W, SCOP max. 5.1, SEER max. 6.1. Toimii moitteetta jopa -35 pakkasasteessa Takuu 2 vuotta. Kompressoritakuu 10 vuotta. Suositellaan kaikkiin tiloihin 30-120 m2.  

Toimitus sisältää:

Ulkoyksikön, sisäyksikön, kaukosäätimen, kylmäaineen R32 valmiiksi täytettynä.

Lisäoptioina saatavana:

Liitäntäsarja 3m hintaan 56 €, 4m hintaan 68 €, 6m hintaan 95 €, 8m hintaan 118 €, 10m hintaan 146 €.

Ulkoyksikön kiinnityskonsoli seinään ja VDS resonanssivaimentimet 45 €

Ulkoyksikön maateline 78 €

Ulkoyksikön designkatos 85 €

Toimitusmaksu vakuutettuna perille (sisältää polttoainelisän ja kuljetusvakuutuksen):

Etelä-Suomi 98 € (+mahdolliset lossi- yms. maksut).

Pohjois-Suomi, Ahvenanmaa ja saaristo 118 €

Aiwa ja Ultimate ilmalämpöpumppujen varaosa- ja huoltopalvelu.  Yhteydenotot info@ultimatemarket.com

HUOM! Jätä tilauksesi tälle sivulle ja laita tilauksen lisätietoihin mitä optioita haluat. Otamme tarvittaessa yhteyttä ennen vahvistuksen lähettämistä.

Pidätämme oikeuden tuotekehityksestä ja valmistajan tekemistä malli- ja pakkausmuutoksista johtuviin muutoksiin sekä tehtaan oikeuteen vaihtaa komponentteja toisiin samanarvoisiin johtuen komponenttien saatavuudesta.

 

Asennamme ammattitaidolla ja kohtuuveloituksella ilma- ja ilma-vesilämpöpumput!

Suosittelemme omaa asennuspalveluamme. Laitteen asennuksen tulee suorittaa pätevä, TUKESin viralliset luvat omaava asentaja (F-kaasuasetus EU N:o 517/2014 artikla 10).  Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja asennusjälki laadukas. Tilaa laite nyt ja varaa asennus, niin saat sen haluamaasi aikaan.

 

Katso TÄSTÄ sisäyksikön asennusvideo!

 

ILMALÄMPÖPUMPUT:

Perusasennushinta on 399,19 € + alv. Asennushintaan ei kuulu timanttiporaukset, mahdollinen ulkoyksikön korkean asennuspaikan aiheuttama lisätyö, asentajalta mahdollisesti hankittavat tarvikkeet, kuten varokytkimet ym. sähkötarvikkeet, peitelistat.

TOIMI NÄIN!

Tilaa laite, liitäntäputket ja kiinnitystelineet myyntipalvelustamme. Kun tilaus on vahvistettu, asentajalle lähtee tieto asiasta ja hän ottaa yhteyttä sopiakseen asentamisajankohdasta sekä asentamiseen liittyvistä asioista. Laite tarvikkeineen toimitetaan hyvissä ajoin asiakkaalle. Laitteesta ja tarvikkeista tulee erilliset laskut ja asennustyö maksetaan asennuksen päätyttyä asentajalle.

TÄRKEÄÄ! Kaupan tulee olla vahvistettu ennen kuin asentaja ottaa yhteyttä. Asentajamme keskustelevat vain niistä asennuksista, jotka ovat varmistuneet, jotta asentajien aika voidaan käyttää asennuksiin ja sitä kautta pitää asennuksien hintataso kuluttajaystävällisenä.

 

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 3 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 3 m
56,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 4 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 4 m
68,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 5 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 5 m
85,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 6 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 6 m
95,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 8 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 8 m
118,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 10 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 10 m
146,00 €
Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 20 m Kaksoiskupariputki + helat 1/4 - 3/8 pituus 20 m
245,00 €
Ulkoyksikön kiinnityskonsoli + SuperPro jousivaimennin Ulkoyksikön kiinnityskonsoli + SuperPro jousivaimennin
69,80 €
Maateline ilma- ja ilmavesilämpöpumpulle + SuperPro jousivaimennin Maateline ilma- ja ilmavesilämpöpumpulle + SuperPro jousivaimennin
99,80 €
Sulatusvesien ohjain Universal Sulatusvesien ohjain Universal
88,00 €
Design-katos ilmalämpöpumpulle Design-katos ilmalämpöpumpulle
85,00 €
Ultimate Tyhjiöintipumppu Ultimate Tyhjiöintipumppu
298,00 €
Tyhjiöpumpun tyhjiöintiletku ja adapteri
68,00 €
Asennuspalvelu AIWA ja ULTIMATE pumput Asennuspalvelu AIWA ja ULTIMATE pumput
452,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: ETUSIVU, Lämpöpumput, MUSTA MARRASKUU!