U-ENERGY 13 kW R32 WiFi ilma-vesilämpöpumppu

Norm. 5 800,00 €
2 999,00
Säästät 48 %


JÄTTIESITTELY! TÄSSÄ ON SINULLE ALAN JÄRKEVIN JA TUOTTOISIN INVESTOINTI! SIIRRY PUHTAASEEN ENERGIAAN NYT.  Tällä kampanjaviikolla voit tehdä varauksen sitoumuksetta ja varmistaa ylimääräiset 300 euron edut! Yrityksille joilla Y-tunnus laskutushinta 2418,55 €.

Katso sivun lopussa olevat asiakaspalautteet!

MUSTA MARRASKUU!

SUORAAN TEHTAALTA huippulaatua reilusti alle puolen hinnan totutusta. Viisaat asiakkaat ovat jo valinneet U-ENERGY ilma-vesilämpöpumpun. Ennakkovaraajalle wifi-ohjaus veloituksetta arvo 175€ sekä SmartGrid arvo 120 €. Tutustu heti markkinoiden kannattavimpaan investointiin. Varausmaksu 10 %.(Lisäetu - viikon sisällä tilanneille EVU ilman lsähintaa, suosittelemme ja perusasennus 1499)

Kirjoita alustavan varauksesi lisätietokenttään "MUSTA MARRASKUU".

U-ENERGY ilma-vesilämpöpumput valtaavat markkinoita. Kompakti rakenne, jossa vain vesiliitäntä tarvitaan, ei kylmälaiteasennusta eli edulliset asennuskustannukset, entistä kilpailukykyisempi hintataso, Panasonic kompressorit, Grundfos kiertovesipumppu optiona, R32 kylmäaine, WiFi-toiminnot, SmartGrid, EVU, etäanalyysi, ohjaus kosketusnäytöllä, energiatehokas miinus 30 pakkasasteeseen asti, tehdas-asennetut sulatuskaapelit yksikössä.

 
 
Ottotehoalue 900 W - 3020 W
Antotehoalue 4400 W - 13000 W
COP 4.30 - 4.90
Energialuokka A+++/A+
Takuu 2 vuotta, kompressoritakuu 5 vuotta
Suosituskäyttöala 150 m2 asti vesikiertoisissa järjestelmissä.
 
Voidaan kytkeä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, energiavaraajaan, hybridivaraajaan. Ei vaadi ollenkaan kylmälaiteasennuksia vaan vesiliitännän tekeminen riittää koska laitteessa suljettu kylmäpiiri. 
 
VINKKI! Erinomainen kytkettäessä olemassa olevan öljylämmitysjärjestelmän tulopuoleen jolloin öljyn voi jättää varajärjestelmäksi. Järki-investointi jonka toteutat nopeasti, siististi ja edullisesti.
 
Ilma-vesilämpöpumpuissa on meneillään nopea tuotekehitys, koska kysyntä on kasvanut eksponentiaalisesti ja tuotantomäärien kasvu painaa tuotantohintaa alaspäin ja vaikka alalla kysyntäboomin ja energia-avustusten siivittämänä ilma-vesilämpöpumpuista otetaan entistä korkeampia hintoja niin Ultimatemarket pitää hintatason täysin lyömättömällä tasolla.
 
 
 

Toimitusmaksu vakuutettuna kotiovelle Baltian keskusvarastoltamme:
- Etelä-Suomi 265 €
- Itä- ja Pohjois-Suomi 295 €
- Lappi, Ahvenanmaa ja saaristo 375 €

Lisätuotteena suosittelemme:
- tukevaa maatelinettä sekä tukevia joustotassuja yhteishintaan 139,50 €
- WiFi-ohjausta 175 €

- SmartGrid 120 €

- EVU 65 €

-Kiertovesipumppu Grunfoss tai Wilo 245 € mikäli tarvitaan, olemassa olevissa järjestelmissä ei yleensä tarvita.
 
Rahoituksen asiakkaamme ottavat tarvittaessa osoitteessa resursbank.fi. Täytä hakemuksesi siellä ja saat haluamasi summan valitsemillasi ehdoilla esim. Tämän laitteen alkaen noin 75 €/kk.
 
Tutustu info-välilehden alla olevaan "Paljon kysyttyä sekä vastauksia" kohtaan.
 
Katso esitekohdasta manuaali, joka toistaiseksi on englannin kielellä mutta tulossa suomeksi kunhan käännöstoimisto saa työn valmiiksi. Suomenkieliset asennusohjeet kuuluvat toimitukseen.
 
 
Tanskan virallisen tutkimuslaitoksen tutkimustulokset U-Energy laitteista, katso tästä!
 
Esittelyvideo U-Energy ilma-vesilämpöpumpun valmistuksesta, katso tästä!
 
 

ASIAKASPALAUTTEET:

1) Mikä oli kokemuksesi asiakaspalvelusta ja tuotteen toimituksesta? Entä ostotapahtuman helppous-/vaikeusaste?

• Asiakaspalvelu on ollut ripeää ja kaikin puolin hyvää. Ostotapahtuma ja siihen liittynyt kommunikointi toimi erittäin hyvin sekä itse ostaminen oli helppoa netissä.

• Laitteen toimituksessa ei muuta huomautettavaa, kuin että olisin mieluummin noutanut laitteen esim. Turun keskustasta, kuin maksanut kuljetuksen.

• Asiakaspalvelu sinällään on ollut oikein nopeaa, hyvää ja ystävällistä, ostotapahtuma myös oli vaivaton. Itseäni hiukan arvelutti tuotteen maksaminen kokonaisuudessaan ennen tuotteen toimittamista ja toimitusaikakin venähti alun perin luvatusta.

• Ihan ok. Toimitus vähän myöhästyi.

• Toimitus aika oli vähän pitempi kuin luulin, helppo asiointi ostotapahtumissa.

• Ostotapahtuma itsessään oli helppo ja selkeä. Lisäksi asiakaspalvelu kehotti vaihtamaan valitsemani maatelineen jämäkämpään malliin. Hyvä ettei oteta pelkästään tilauksia sisään, vaan myös neuvotaan, jos asiakas on tekemässä "virheen".

• Asiakaspalvelu vasasi kysymyksiin asiallisesti ja hyvällä vasteajalla. Toimitus onnistui sattumalta hyvin, sillä satuin olemaan lähistöllä, mutta toivoisin että toimituksesta ilmoitettaisiin edes edellisenä päivänä. Nyt siitä ilmoitettiin vasta 15 minuuttia ennen kuin auto oli pihassa.

• Ostotapahtuma oli verkko-ostoksena erityisen helppo.
Tilasin laitteen vähän heräteostoksena tukemaan kahdella ilmalämpöpumpulla varustetun sähkölämmitteisen omakotitalon lämmitystä. Meillä oli ennestään 400 l hybridivaraaja aurinkokeräimillä ja vesitakalla, tähän varaajaan myös VILP liitettiin. Osto oli helppoa. Toimitus tähän ennakkotilaajien erään kesti toooosi pitkään mutta en olisi laitetta talvella muutoin asentanutkaan, eli ei valittamista. Tuotetiedot olivat ohkaisenlaiset, näitä olettekin vähän jo täydentäneet.

2) Oletko jo asentanut laitteen ja miten kuvailisit asennuksen sujumista ja kustannuksia?

• Olen asentanut laitteen itse, kun teidän asennuspalvelunne ei monista yhteydenotoista huolimatta koskaan ottanut yhteyttä ja paikkakunnan urakoitsijat eivät työhön suostuneet. Vaikeuksia kuulemma vastuista työsuorituksessa.(Tässä valitettavia koronatapausia asentajillamme ja monet kilpailijat haluaisivat myydä omat kalliit laitteensa ja asennuksensa asiakkaillemme)

• Asennus helppo ja vaivaton, hinta noin 400 € putkituksineen ja sähköineen.

• Sain laitteen juuri asennetuksi öljykattilan rinnalle. Asennus itsessään on melko simppeli. Asennukseen kului yhdeltä mieheltä kaksi työpäivää sisältäen petivalun, putkiasennukset, bufferisäiliön asennuksen sekä sähkötyöt. Loppujen lopuksi kokonaishinnaksi projektille tuli noin 5500e. Nyt laite en tehnyt lämmintä käyttövettä vuorokauden ja patterivedenlämmitystoimintokin tuntui pelaavan, vaikkei sitä nyt kesällä tarvita.

• Laite on asennettu. Virolaislähtöiset asentajat. Olen tyytyväinen työn laatuun. Hinta ei ollut erityisen edullinen, mutta päädyin heihin.

• Itse asensin. Kytkin VILPin vesitakan kanssa sarjaan, samaan piiriin lisäsin vielä puhallinkonvektorin, joka korvaa kellarin sähköistä lattialämmitystä. Asennus oli suoraviivainen, ei mitään ongelmia sen kanssa.

• Laite on asennettu itse ja se sujui ongelmitta. Kokonaiskustannukset ovat edulliset.

• Laite odottaa avaamattomana vielä asennusta. Tarkoitus on saada se käyttöön ennen syksyn lämmityskautta.

• Laite on asennettu ja toiminnassa. Asennus- ja käyttöohjeessa on jonkin verran puutteita ja epätarkkuuksia, mutta kokenut asentaja selvisi urakasta kuitenkin varsin helposti. Myös kustannukset olivat mallilliset, tosin itselläni asennuspaikka aiheutti hieman haasteita ja ylimääräisiä kuluja, mutta niistä ei voi tietenkään syyttää laitetta.

3) Tarvitsitko meidän teknistä tukeamme osto- ja/tai asennusprosessin aikana ja miten se on mielestäsi toiminut?

• Konsultointi teknisen tuen kanssa on toiminut erittäin hyvin ja vastaukset on saatu nopeasti.

• En ainakaan vielä ole tarvinnut tätä palvelua.

• Olisin toivonut suomenkielistä ja vähän yksityiskohtaisempaa asennus- ja käyttöönotto-ohjetta.

• Muutaman kerran kyselin tuesta tarkennuksia asennus- ja käyttöohjeiden puutteiden vuoksi. Vastaukset tulivat erittäin nopeasti ja auttoivat eteenpäin.

• Jotain yksinkertaisia kysymyksiä asiakaspalveluun. Lähinnä maatelineeseen liittyen. Asentaja oli yhteydessä Viron Ultimateen kytkennöistä.

• Toistaiseksi en ole tarvinnut.

• Ostotilanteessa en tarvinnut tukea ja laitetta ei ole vielä asennettu, mutta uskoisin ettei tukea tarvita.

• En tarvinnut. Lähinnä jäin miettimään mikä ”smart grid” toiminto tarkalleen ottaen on ja onko laitteeseen tapaa kytkeä ulkoista päälle/pois ohjausta. Ei oikein kokeilemallakaan selvinnyt, mitä laitteen ”linkage switch” tulolla voi ohjata, kokeilun perusteella se ei tunnu reagoivan millään tavoin. Laite on nyt aikaohjattu kännykkä- appsilla yöajoon, mutta talvella sitä olisi houkuttelevaa ohjata spot-hinnan mukaan varaajaa lataamaan. Ohjausanto mulla olisikin valmiina.

4) Miten laite itsessään on toiminut ja vastannut odotuksiasi?

• Toistaiseksi ihan hyvin.

• Laite on ollut toiminnassa vasta pari-kolme viikkoa. Toiminut ongelmitta, erittäin positiiviset tunnelmat.

• Laite on toiminut moitteettomasti ja vastannut sekä suorituskyvyltään että yleiseltä laadukkuudeltaan erittäin hyvin odotuksia.

• Laite toimii kiitettävästi, juuri niin kuin kerrotte markkinoinnissa, minulla vain saisi olla seuraava teholuokka ylemmäs.

• Laite on toiminut hyvin ja sen käyttöönotto oli varsin helppoa. Wifi-yhteyden kanssa on vielä hiukan ongelmia, mutta asiaa on käyty tuen kanssa läpi, eli selvinnee pikapuoliin.
Tämä ei kuitenkaan vaikuta laitteen toimintaan, koska ”langallisella” käyttöpaneelilla hoituu käyttöönotto ja säätäminen vaivattomasti.

• Yhden vuorokauden perusteella on vastannut odotuksiani.

• Laite ei vielä asennettuna.

• Laite on toistaiseksi vain käyttötestattu ja näyttää toimivan odotusten mukaisesti. Se on asennettu korvaamaan öljypolttimen, eli lämmittää suoraan lämmityskattilan, josta lämpö johdetaan patteriverkostoon. Molemmissa on oma kiertovesipumppu. Näyttää toimivan näinkin.

5) Miten arvioit U-Energy tuotteen hinta-laatusuhdetta?

• Erinomainen yleiseen tasoon verrattuna. Hinta laatusuhde 10+!

• Hyvältä vaikuttaa. Laite on sisuskaluiltaankin kelpolaatuisen oloinen. Meillä kun se lämmittää lähinnä käyttövettä ja kellaria, ei olisi ollut mitään tolkkua investoida 5k+ hintaiseen VILP:iin. Jos tämä toimii luotettavasti, niin tälle lienee jo laskettavissa takaisinmaksuaika. Hienoa että tuote tolkun hintaisia vaihtoehtoja markkinoille. Etenkin tämä ”kevyehkö” sopii mainiosti itseasennukseen, kunhan on vähän putkimiehen vikaa ja valmis kiertopiiri, johon kytkeä.

• Verrattaessa kilpailijoihin on todella edullinen. Jos pelaa seuraavat 10 vuotta yhtä hyvin kuin ensimmäisen vuorokauden niin 10/10.

• Kuukauden käytön jälkeen laitteen hinta/laatusuhde vaikuttaa ainakin toistaiseksi erinomaiselta.

• Tällä hetkellä vaikuttaa olevan oikeinkin hyvä hinta-laatusuhde ja kone vaikuttaa laadukkaalta sekä toimii hyvin. Talvi näyttää sitten lopullisesti, miten hyvä on hyötysuhde ja toiminta ympärivuotisesti Suomen oloissa.

 
 
 

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Ultimate Iglusauna
999,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lämpöpumput, ETUSIVU, MUSTA MARRASKUU!