ULTIMATE Autotalli 3, lyömätön toimitussisältö

Norm. 16 500,00 €
12 480,00
Säästät 24 %


LYÖMÄTÖN TARJOUS! Tämä autotalli täydellisenä toimituksena sisältäen mustan tiilikuvioisen teräskatteen VAIN 12 480 €.

 

LISÄETUNA ilmalämpöpumppu Aiwa 12 wifi Nordic tarvikkeineen veloituksetta.  

Ultimate autotallien upeassa arkkitehtuurissa voi aistia kokeneiden suunnittelijoiden kädenjäljen. Usein lisärakennuksien suunnitteluun ei kiinnitetä erityistä huomioita mutta suunnittelijoillemme lisärakennukset ja pihapiirirakennukset ovat erityisen tärkeä tehtäväkenttä.

Huolellisen suunnittelun lisäksi tuotteen laatu syntyy parhaista materiaaleista. A-luokan saha- ja höylätuotteet, kantavien rakenteiden lujuusluokitus jopa C30, laadukkaat eristetyt nosto-ovet, 2K-ikkunat.

Tutustu mallistoomme ja vertaa! Uskommme vakaasti että päädyt tarjoukseemme kun olet perehtynyt Ultimate-kokonaisuuteen: laatu, hinta, arkkitehtuuri, parempaa on lähes mahdoton löytää.

Tilaa heti viralliset rakennuspiirustukset veloituksetta ja varaa tuotteesi ajoissa. Varausmaksu 4 % jolla saat myös rakennekuvat, perustuskuvat ja kokoamisohjeet etukäteen.

Monipuolisten kattokulmavaihtoehtojen ansiosta ULTIMATE Autotallimallisto sopii nyt entistä useammalle tontille. Valittavissa olevat kattokulmavaihtoehdot ovat Moderni-versio kattokulma 1:3, Pulpetti-versio kattokulma 1:4 tai Rintamamiesversio kattokulma 1:2.
 
Vaakaverhous optiona 8% lisähintaan.
 

Tuotekuvat ovat havainnekuvia. Toimitussisältö ja materiaalit voivat vaihdella tarjouspaketista riippuen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tuotteen lisätiedot

Esite Lataa

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Autotallit, ETUSIVU, Autotallit