Ultimate Katamaraani 10-20

Norm. 1 998,00 €
999,00
Säästät 50 %


SENSAATIO SYYSKUU! Huippuedullinen hinta huippuhienolle tuotekonseptille.

 Rajoitetusti tämä malli lievästi värivirheelinen  VAIN 999 €, veroton hinta yrityksille 805.65. Merkitse tilauksen lisätietokenttää sana "SENSAATIO SYYSKUU!", niin saat laskun tarjoushinnalla. 

 

Ole nopea niin saat niin saat varattua itsellesi tuotteen josta saamme ehkä eniten ylistäviä lausuntoja.

 

Tuotteen toimitus suuntakuormissamme.

 

Monikäyttöinen liikkuva laituri/lautta - Ultimate Katamaraani (kaksirunkoinen alus) - on tarkoitettu huvi- ja hyötykäyttöön vesistöjen vieressä asuville, kesämökkiläisille ja kaikille, jotka haluavat nauttia edullisesta veneilystä tai vaikka vain monikäyttöisestä laiturista. Hyvin luultavasti yksi hauskimmista tuotteista kesän vietossa. Tutustu tarkkaan koko laadukkaaseen ja edulliseen tuotekonseptiin.

 

 

 

Ultimate Katamaraanilautalla liikuttelet tavaroitasi vaikkapa saareen. Voit kalastaa keskellä järveä ja grillata tai savustaa kalat saman tien, jos vaikka grilli tai savustusuuni on mukana lautalla. Lisää myös kiinteän laiturisi käytettävyyttä.

Ultimate Katamaraani 10 mallin kokonaiskantavuus on peräti 1500 kg uuden teknologian lauttaponttoonirakenteen ansiosta. Muotoilu takaa mahdollistaa runkorakenteen tiukan kiinnityksen ja jäykän rakenteen sekä mahdollisimman pienen veden vastuksen. Kokonaispituus on 4.80 m ja leveys 2.50 m. Liitä alukseen sähkömoottori tai 5 hv bensiinimoottori ja sinulla on upea laite rauhalliseen vesistössä liikkumiseen.

Hinta sisältää 8 erikoisponttoonia pakattuna yhdelle kuljetuslavalle, sekä täydelliset ohjeet runkorakenteen mitoituksesta, materiaaleista ja kokoamisesta sekä kirjallisesti omatoimilautturin lyhyt oppimäärä vesillä liikkumisesta turvallisesti laatijana pätevöitynyt rannikkolaivuri.
 
Ultimate Katamaraani 20 mallin kokonaiskantavuus on peräti 3000 kg uuden teknologian ponttoonirakenteen ansiosta. Kokonaispituus on 4.80 m ja leveys 5.00 m. Tuotekuva tästä saatavissa Vapun aikana sähköpostiisi. Laita viesti info@ultimatemarket.com esim. "lähetä minulle kuva uudesta Ultimate Katamariini lautta 20 mallista". Tuotteen voit tilata tämän tuotteen kohdalta ja merkitsemällä tilauksen lisätietoja osaan että haluat mallin 20. Hinta on 2396 euroa.   

Pidä kiirettä sillä tämä on todella haluttu tuote!

Ultimate Katamaraani 10 lauttaponttoonit ja ohjeistus on pakattu yhdelle kuljetuslavalle 120*100.

Ultimate Katamaraani 20 (4.80*5.00) toimitusmäärä on kaksinkertainen (2 kuljetuslavaa) omalla ohjeistuksellaan.

Dokumentaatio toimitetaan asiakkaille aina vain toimituspakkauksen mukana. Tuotteen kokoamiseen kahdelta ihmiseltä menee 2-3 tuntia. Katso välilehdet tekniset tiedot ja toimitussisältö.

Kommentteja tuotteen tilanneilta asiakkailta:

"Rakensin keväällä katamaraanin tänne xxx rannalle. Rantamme on hyvin matala, joten laituri olisi ollut vaihtoehtona aivan liian pitkä, ja sen seurauksena altis niin koville tuulille kuin jäiden paineellekin. Ratkaisin asian siten, että katamaraani on rannassa, mutta n. 50 metrin päässä on poiju, johon on kiinnitetty köysi. Köysi kulkee katamaraanissa kahden silmukan kautta rantaan, jossa köyden toinen pää on kiinni. Tämän köyden vulla katamaraani on mahdollista vetää poijulle lossin tapaan. Systeemi on toiminut hyvin, päästy uimaan tarvitsematta kahlata matalassa kymmeniä metrejä ja halutessa voitu mennä ilta-aurinkoon vaikkapa nauttimaan mansikoita ja skumppaa."

"Olin jo yhteydessä viime kesänä ponttoonien toimituksen viivästymisestä. Nyt on lautta saatu rakennettua ja se toimii hyvin. Se on tarpeellinen tavaroiden kuljetuksessa ja on monikäyttöinen" (Huom! NYT löytyy heti varastosta)

"Hieno tuote jälleen Ultimatelta. Naapurit tuossa ovat pikkaisen naureskelleet kun olen laiturinpätkälläni liikkunut järvellä. Taitaa hymyt hyytyä kun saan katamaraanin valmiiksi, näyttää hyvältä

"Tein aika paljon omia modifikaatiota esim puolen metrin ylityksen etuosaan jolloin saan helposti yhdistettyä kiinteän laiturin päähän ja voin kävellä suoraan kiinteälle laiturille, takapäähän laitoin 2,5 heppasen perämoottorin joka tuntuu ihan riittävältä. On meillä nyt toimiva laituri ja on tehty tuntien retkiä järvellä isollakin porukalla. Erittäin vakaa veneeseen verrattuna"

"Laitteen toimitus meni kuten oli sovittu. Kokoaminen oli helppoa. Ohjeet olivat selkeät. Kuluvana kesänä (lautta) oli käytössä lähes päivittäin. Moottorina 24-volttinen 80 lbs työntövoimainen sähkömoottori. Akusto niin sanottu 2-akkujärjestelmä. Akusto 1: 200 Ah. Akusto 2: 80 Ah. Matkavauhti noin 5 km/h. Ohjattavuus hyvä sekä suuntavakaus. Tuuli ei pahemmin pääse ohjailemaan liikkumista ja ajamista. Toimii käytössäni laiturina ja joella vetouistelukäytössä. Akuston lataus toimii akkulaturilla saunarakennuksesta sähkökaapelin välityksellä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus asentaa aurinkopaneli lataamaan akustoa. Mukava ja käytännöllinen laite. Vakaa rakenne takaa turvallisen liikkumisen lautan päällä, ei kallistele. Sopii hyvin sellaisille, jotka eivät tunne oloaan turvalliseksi esimerkiksi veneessä, mutta haluaisivat liikkua luonnossa vesillä."

Toimitusmaksu vakuutettuna kuorma-autotien päähän / 1 kuljetuslava (2 kuljetuslavaa):

  • Etelä-Suomi 245 euroa (395 euroa)
  • Keski- ja Itä-Suomi 298 euroa (445 euroa)
  • Pohjois-suomi 395 euroa (545 euroa)
  • Lappi, Ahvenanmaa ja saaristo 545 euroa (650 euroa)

​Ultimate Katamaraani 20 toimitus on kaksi kuljetuslavaa, toimitusmaksu suluissa.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Ultimate LuxusSpa kuumakylpyallas 4-h Ultimate LuxusSpa kuumakylpyallas 4-h
999,00 €
Ultimate Tynnyrisauna 1 Ultimate Tynnyrisauna 1
1 299,00 €
Ultimate Luxus Tynnyrisauna Ultimate Luxus Tynnyrisauna
1 999,00 €
Ultimate "Cube B" Moderni sauna Ultimate "Cube B" Moderni sauna
2 998,00 €
Ultimate Iglusauna Ultimate Iglusauna
999,00 €
Ultimate Paviljonki 10 Ultimate Paviljonki 10
2 480,00 €
Ultimate 10 Maisemapaviljonki Ultimate 10 Maisemapaviljonki
2 480,00 €
Ultimate Aitta 1 Ultimate Aitta 1
1 398,00 €
Ultimate Aitta 3 Ultimate Aitta 3
2 598,00 €
Ultimate Varasto-Puucee Ultimate Varasto-Puucee
1 950,00 €
Ultimate Pihavarasto 14 Ultimate Pihavarasto 14
3 480,00 €
ULTIMATE Autotalli 3, lyömätön toimitussisältö ULTIMATE Autotalli 3, lyömätön toimitussisältö
12 480,00 €
Ultimate Hirsisauna 3  13 m2 Ultimate Hirsisauna 3 13 m2
3 980,00 €
Ultimate Hirsisauna 5 25m2 Ultimate Hirsisauna 5 25m2
6 480,00 €
Ultimate Lomatalo 85, lyömätön toimitussisältö Ultimate Lomatalo 85, lyömätön toimitussisältö
34 980,00 €
Ultimate Maisemahuvila  90 Ultimate Maisemahuvila 90
39 500,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: ETUSIVU, Oheistuotteet, SENSAATIO SYYSKUU!, Pihapiiri