Ultimate 12 Vierastalo ”Cube”

Norm. 4 200,00 €
2 498,00
Säästät 41 %

 

UUTUUS! Ultimate Vierastalo 12 "Cube". NYT puoleen hintaan - VAIN 2498 euroa täydellisenä puuosatoimituksena 100 nopealle tilaajalle!  

Ultimate 12 Vierastalo on uutta modernia ja tinkimättömän toimivaa tuotesarjaamme. Upea arkkitehtuuri ja optimaalinen tilankäyttö samassa tuotteessa. 

Tämä pihapiirin rakennus on kaksoisaitan tyyppinen suosittu malli sopii majoitukseen,aitaksi,vieramajaksi,lasten omaksi mökiksi, kesähuoneeksi, varastokäytöön talvella

Tämä rakennus on suunniteltu niin että voit rakennusvaiheessa päättää sisätilan koon seinien modifiointimahdollisuuden ansiosta. Samoin ovin ja ikkunan paikka on muunneltavissa. Rakennuslupaa ei tarvita ja pystytystys onnistuu nopeasti ihan maallikoltakin.

Tuote toimitetaan elementteinä ja valmiiksi työstettyinä osina A-luokan materiaaleista. Tuote höylätään 32x95-145 suomalaisesta kuusisahatavarasta.Lattia ja katto 28x95 tukevasta ponttilaudasta Ikkunalliset ovet 70x180 ja ikkunat 40x130 sisältyvät toimitukseen.

Lisäksi toimitukseen optiona on saatavissa musta Icopal-katelaatta ja räystäskaista hintaan 120 euroa. Optiona lisäksi tilattavissa näyttävät 148x20 design tuulilaudat 34 euroa/puoli. 68 euroa etu- ja takapuoli.

Tuotteen pohjan mitat ovat 4850 x 2350 ja sisäkorkeus 2056 mm. Paino noin 1200 kg. Toimitetaan kokoamisohjeineen valon ja säänkestävässä toimituspaketissa. Perustantekoohjeet saat sähköpostiisi tilauksen vahvistuksen ynteydessä.

Toimitusmaksut vakuutettuna perille kuorma-autotien päähän, takalaitanosturi purku:

Etelä- ja keski-Suomi  495 euroa

Itä- ja pohjois-Suomi 575 euroa

Lappi, saaristo ja Ahvenanmaa 695 euroa

 

Tuote valmistetaan Tallinnan tehtaallamme eikä siinä ole noutomahdollisuutta. Toimitukset aina takuutoimituksina omalla kuljetuskalustollamme vakuutettuna kuorma-autotien päähän. Purku takalaitanosturi purkuna.

Pidätämme oikeuden tuotekehityksestä ja rakennusteknisistä asioista johtuviin muutoksiin.

Eroavaisuuksia havainnekuviin saattaa olla rakennusteknisistä seikoista ja materiaalin saatavuudesta johtuen.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Pihapiiri